Weegautomaten vragen om een regelmatige dosering van het food product.

Dan pas kunnen ze goed presteren.

Bij Bodijn Machinewerken zijn we gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige trilgoten. Onze trilgoten zijn ontworpen om materialen efficiënt en betrouwbaar te transporteren, ongeacht de toepassing. De geavanceerde technologieën die wij inzetten zorgen ervoor dat wij trilgoten kunnen leveren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. De verschillende soorten trilgoten die wij leveren, garanderen dat er altijd een trilgoot is die bij jouw product past.

De voordelen van trilgoten

Onze trilgoten bieden efficiënt transport door een gelijkmatige en continue stroom van het product te garanderen, wat de efficiëntie van uw productieproces verhoogt. Bovendien zijn ze uiterst duurzaam, vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware omstandigheden. Dit draagt bij aan een lange levensduur van de machine. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om trilgoten op maat te maken, zodat ze volledig aansluiten bij uw specifieke eisen en werkomgeving.

Extra opties voor trilgoten:

  • De trilgoten kunnen geleverd worden met een voorraadbunker
  • Er kunnen trillingsvrije frames bijgeleverd worden
  • Er zijn verschillende soorten uitlopen om het product te verdelen

Trilgoten van Bodijn Machinewerken

Onze expertise komt vooral tot zijn recht bij het verwerken van kleverige, lichte en moeilijk te trillen producten. Wanneer onze standaard G2-trilgoot niet voldoende is, schakelen we over op onze krachtige BulkBlaster.

De BulkBlaster is speciaal ontworpen voor foodtoepassingen. Deze is uitgerust met een accelerator en een robuuste aandrijving, waardoor zelfs de meest uitdagende voedingsproducten nauwkeurig gedoseerd kunnen worden. We bieden diverse uitvoeringen aan, zodat we altijd een oplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.