32 / 40 uur per week

Buitendienst monteur

Direct solliciteren

Introductie

Bij Bodijn zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van industriële machines. Met meer dan 40 jaar ervaring en een supertof team van experts, leveren we op maat gemaakte oplossingen aan klanten in verschillende sectoren, zoals voeding, verpakking en logistiek. We werken zowel met nationale als internationale bedrijven.

Als Buitendienstmonteur ben jij dé persoon die onze machines installeert, repareert en onderhoudt bij onze klanten op locatie. Samen met ons team van technici en engineers zorg je ervoor dat de machines optimaal draaien en voldoen aan de wensen van de klant. Je bent ook het aanspreekpunt voor onze klanten en geeft ze technisch advies en ondersteuning.

Wat ga je precies doen?

  • Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat de machines efficiënt en effectief functioneren.
  • Je geeft technisch advies en instructies aan klanten om hen te ondersteunen bij het gebruik van de machines.
  • Je bouwt sterke relaties op met klanten en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met de geleverde oplossingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een sterke interesse in techniek en een passie voor machinebouw. Hoewel ervaring een pluspunt is, moedigen we ook technisch talent aan om te solliciteren. Als je enthousiast bent en de drive hebt om te groeien in deze rol, willen we graag met je kennismaken!

Vragen over deze vacature?

Wij beantwoorden deze graag.

Bellen Mailen Direct solliciteren
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.