Multi Point Dump Systemen (MPD)

Offerte aanvragen

Verdeelsysteem (MPD) van Bodijn Machinewerken

Bij Bodijn Machinewerken zijn we trots op ons geavanceerde verdeelsysteem (MPD), ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw verpakkingsproces te optimaliseren. Ons MPD-systeem is speciaal ontwikkeld om porties die uit de weger komen te verdelen en nauwkeurig in productverpakkingen te plaatsen. Dit systeem is ideaal voor de voedselindustrie, waar precisie en hygiëne van cruciaal belang zijn.

Kenmerken van ons MPD-systeem:

  • Nauwkeurige portieverdeling: Ons MPD-systeem zorgt voor een consistente en nauwkeurige verdeling van porties. Dit zorgt voor een uniforme productverpakking.
  • Hygiënisch ontwerp: Het MPD-systeem, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS), is gemakkelijk te reinigen en bestand tegen corrosie, waardoor het voldoet aan de strenge hygiëne-eisen van de voedselindustrie.
  • Efficiëntie: Het systeem is ontworpen om de snelheid en efficiëntie van uw verpakkingslijn te verhogen, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd.
  • Flexibiliteit: Ons MPD-systeem kan worden aangepast aan verschillende verpakkingsformaten en -types, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse productielijnen.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat uw afgewogen producten snel en zonder morsen in de verpakking terechtkomen. Ons MPD-systeem is de ideale oplossing wanneer meerdere trays in een bepaald patroon snel gevuld moeten worden.

Dit systeem biedt niet alleen flexibiliteit om gemakkelijk van formaat of patroon te wisselen. De snel uitneembare en makkelijk te reinigen onderdelen zorgen ervoor dat het systeem voldoet aan de strenge hygiëne-eisen van de voedselindustrie.

Afhankelijk van uw productieomgeving en voorkeuren kan het MPD-systeem vast of verrijdbaar worden opgesteld, waarbij wij zorgen voor de juiste synchronisatie met uw machines voor een soepel en efficiënt productieproces.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.