Veilige en hygiënische RVS-bordessen voor uw productieomgeving bij Bodijn

Bij Bodijn Machinewerken ontwerpen en vervaardigen wij hoogwaardige bordessen met daarbij trappen en leuningwerk. Dit is perfect afgestemd op de behoeften van de voedselindustrie. Onze bordessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS).

Kenmerken van onze bordessen, trappen en leuningwerk:

Onze bordessen, trappen en leuningwerk zijn vervaardigd uit roestvrij staal (RVS). Dit zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie in de meest veeleisende omgevingen. Ook draagt dit bij aan een hygiënisch ontwerp dat eenvoudig te reinigen en te onderhouden is. Dit is van essentieel belang voor het voldoen aan de strenge hygiëne-eisen in de voedselindustrie.

Verder zijn onze producten ontworpen met oog voor veiligheid, waarbij antislipoppervlakken en stevige leuningen een veilige werkomgeving garanderen. Omdat elke productieomgeving uniek is, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen en behoeften.

Bordessen

Wij bieden we een breed scala aan bordessen om uw weegautomaat boven de verpakkingsmachine te plaatsen. Ons assortiment is speciaal ontworpen voor food toepassingen en omvat losse poten, frames, bordestrappen en complete bordessen. Deze kunnen worden voorzien van een waswand, zodat de weegbakken eenvoudig gereinigd kunnen worden. Al onze producten worden in overleg met u op maat gemaakt om perfect aan uw behoeften te voldoen.

Eigenschappen

Onze bordessen zijn volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen. Ze zijn uitgerust met leuningen en bordestrappen, en zijn voorzien van doorlaten voor de weegautomaat en waterafvoerputjes. Het loopgedeelte bestaat uit RVS-tranenplaat, wat zorgt voor een veilige en duurzame werkoppervlakte.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.